remaja

DISCUSSION ROOM TO DISCUSS ALL ABOUT TEENAGERS AND ALL THEY NEED.
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 tambah duit

Go down 
AuthorMessage
ajaa
UPSR
UPSR


Number of posts : 1
Registration date : 2009-11-07

PostSubject: tambah duit   Sat Nov 07, 2009 9:35 pm

salam..tumpang lalu tuan rumah..


pd kwn2 yg suke surf internet..
Drp xdpt ape2, baik buat duit scr online..duit dpt FREE..=)

mula2,masuk link ni...

http://www.surfjunky.com?r=ajaa

KORANG cuma perlu:
1.Sign up (percuma)
2.Log in
3.Klik pada bahagian "EARN MONEY"
4.Click pada bahagian "Click Here To Start Surf Junky Browser"
5.Biarkan Program ini BUAT DUIT UNTUK KORANG.
6.Klik pada bahagian "STATISTIK" untuk mengetahui jumlah wang korang.

Senang aje..
tak perlu risau...tanpa risiko..
cuma kita aje lah yang perlu jujur
dalam mem'promote'kan website ni.
Kita dibayar sebab kita 'promote' orang lain surf web dia..
Itu aje.Jadi,apa salahnya kalau kita buat macamtu kan??

TAK SALAH KALAU MENCUBA...!!
TAK RUGI APA-APA...!!

kita dibayar USD$0.45 (RM1.63 - ikut currency sekarang bagi setiap jam
program ini berjalan).
Bermakna anda boleh dapat sehingga
RM41.04 sehari (RM1.63x24=RM39. 12). Ini bermakna sebulan kita boleh dapat sehingga
RM39.12x 30 = RM1173.60.
Boleh tahan gak kan..fikirlah.Duit FREE, ambik je laa...
Cek akan dihantar kepada nama dan alamatyang kita isikan sewaktu sign up.
Oleh itu sila tulis nama dan alamat korang dengan lengkap dan betul..
SELAMAT MENJANA WANG ANDA!!!
CUBA DAHULU....
TAK RUGI...
TAKDE KELUAR MODAL...
Ingat,sebelum dapat duit,
kita memang kena usaha dulu... dan
dalam bisnes yang ini,
kita perlu usaha untuk promotekan web yang kat atas tu aje
KALAU ANDA NK UBAH HIDUP ANDA!!!
KALAU NK JD MCM SAYA APELG TUNGGU..

** INGAT---anda perlu sign up dgn mnggunakan url http://www.surfjunky.com/?r=ajaa yang saya berikan

kerana semakin byk org yg anda send (url anda) semakin nilai wang anda akan naik
Back to top Go down
View user profile
Lily-pad
UPSR
UPSR


Number of posts : 2
Registration date : 2011-04-08

PostSubject: Re: tambah duit   Fri Apr 08, 2011 6:17 pm

menarik betul tu memang menjadi ke? so saya boleh promote dia punya website kat blog saya? ada risiko x???

Lily-pad - mama yang cute dan comel

cutemama-in-pink@blogspot.com Smile
Back to top Go down
View user profile
 
tambah duit
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
remaja :: Apa Yang Menarik-
Jump to: