remaja

DISCUSSION ROOM TO DISCUSS ALL ABOUT TEENAGERS AND ALL THEY NEED.
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Peluang Perniagaan

Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin
avatar

Number of posts : 36
Registration date : 2008-04-03

PostSubject: Peluang Perniagaan   Sat Apr 05, 2008 12:34 pm

Sesiapa yang ingin mengiklankan peluang perniagaan dan bermanfaat untuk semua boleh di iklankan di sini. TETAPI pastikan ia benar dan tidak memudaratkan
Back to top Go down
View user profile http://remaja.societyforum.net
great88
UPSR
UPSR


Number of posts : 5
Registration date : 2009-12-01

PostSubject: Re: Peluang Perniagaan   Tue Dec 01, 2009 10:19 am

Terima kasih kerana beri kami peluang untuk iklankan bisnes2 kami di sini.

Apa lagi kawan2.... jom la kita sama-sama cari duit tambahan dengan cara yang halal ;-)

p/s: Pendapatan RM3K masih lagi dikira miskin di Ibukota ini huhuhuhu
Back to top Go down
View user profile
hujan2
UPSR
UPSR


Number of posts : 3
Registration date : 2010-12-11

PostSubject: Re: Peluang Perniagaan   Sat Dec 11, 2010 8:40 pm

ceriakan hidup anda ...

Program SMS Prepaid Terunggul Dari MYeCASH
Back to top Go down
View user profile
Lily-pad
UPSR
UPSR


Number of posts : 2
Registration date : 2011-04-08

PostSubject: Re: Peluang Perniagaan   Fri Apr 08, 2011 6:13 pm

Hi saya Lily-pad... Ahli terbaru kat sini hehhe saya jual baju fashion korea japan hongkong thru online... yang chantique je tau... so nak post kat sini..

any where boleh cuci mata tgk contoh baju yang glam dan vouge dan chantique dan harganya sekali...

if nak order boleh terus call/pm saya 013-8152003 atau email liyanazainuri@gmail.com / lilyana_rocky@yahoo.com... atau check blog saya cutemama-in-pink@blogspot.com.

kalau da berkenan dengan baju/dress, saya check stock then kalau da setuju..

cara-caranya seperti di bawah:

1) Pilih baju yang glamor dan chantique seperti contoh di bawah

2) bagi tau kod bajunya dan quantiti nya.... bg tau thru email, pm thru phone atau order melalui blog pun xpe.. janji ada... harga baju tidak termasuk pos...

3) kalau confirm... bg tau alamat dan nama penuh serta no telefon.. dan bank in to Maybank Accunt 162357268546 (NORLIYANA AHMAD ZAINURI)

4) Sila maklumkan nak pos guna apa... Terdapat 2 Jenis pos

a) Pos laju - RM 8.20 (1 hari dah boleh sampai)

b) E-Parcel - RM 7.70 (min 3-5 hari bekerja baru sampai)

Then email kat saya berapa harganya.. Saya boleh poskan...tadaaaaa... baju glam anda akan sampai...

[img][/img]

rz_1891pink RM 49.90





rz_1891grey RM 49.90






rz1206black RM45.90





rz1206darkblue RM 45.90

nak tengok lagi boleh tgk kat blog saya... Razz thanks.... cutemama-in-pink@blogspot.com
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Peluang Perniagaan   

Back to top Go down
 
Peluang Perniagaan
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
remaja :: Apa Yang Menarik-
Jump to: