remaja

DISCUSSION ROOM TO DISCUSS ALL ABOUT TEENAGERS AND ALL THEY NEED.
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Fashion....

Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin
avatar

Number of posts : 36
Registration date : 2008-04-03

PostSubject: Fashion....   Tue Apr 08, 2008 3:46 pm

Masa sekarang, kalau tengok remaja pergi sekolah ke pergi kuliah ke...fuh.............panas... fashion macam artis. Bukan ape, terkenang kembali zaman studi, saya sendiri guna alar kadar je nak ke kelas. tapi anak-anak saudara saya sekarang pergi kelas macam nak pergi buat show. silap siapa dan di mana... entah le.. nak kata kena ikut sangat peredaran zaman nie... tak semestinya. sebab niat nak pegi kelas tu yang paling penting... pernah zaman studi lu kengkawan labelkan saya budak all school(kampung le..) tapi bila zaman dah kerje nie... saya nak beli ape saya beli je. as long duit sendiri. zaman studi lu nak minta lelebih pun kena fikir jugak kemampuan keluarga. jadi yang boleh saya buat kuatkan azan studi rajin-rajin dan sekarang pun saya boleh beli ape......... di pendekkan cerita... hidup umpama roda....
Back to top Go down
View user profile http://remaja.societyforum.net
kaki ayam
PMR
PMR
avatar

Number of posts : 15
Registration date : 2008-04-07

PostSubject: Re: Fashion....   Tue Apr 08, 2008 3:50 pm

tu belum hp satu sorang lagi..canggih megalahkan hp aku...huhuhu...
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
avatar

Number of posts : 36
Registration date : 2008-04-03

PostSubject: Re: Fashion....   Tue Apr 08, 2008 3:52 pm

kaki ayam wrote:
tu belum hp satu sorang lagi..canggih megalahkan hp aku...huhuhu...

saya suka kalo senggaja tertinggal hp kat rumah... rasa free sangat2 tiap hari. bounce
Back to top Go down
View user profile http://remaja.societyforum.net
kaki ayam
PMR
PMR
avatar

Number of posts : 15
Registration date : 2008-04-07

PostSubject: Re: Fashion....   Tue Apr 08, 2008 4:05 pm

wah...kira admin ni bz tahap kalahkan datuk bando ler ni yer??
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
avatar

Number of posts : 36
Registration date : 2008-04-03

PostSubject: Re: Fashion....   Tue Apr 08, 2008 5:57 pm

kaki ayam wrote:
wah...kira admin ni bz tahap kalahkan datuk bando ler ni yer??

datuk bandar tu bz kaut untung sendiri.. saya bz memikirkan remaja hari ini. risau.. kot-kot negara tergadai kalo tak dibendung awal...anasir-anasir jahat harus ditolak jauh je hulu sungai nil.... Laughing
Back to top Go down
View user profile http://remaja.societyforum.net
kaki ayam
PMR
PMR
avatar

Number of posts : 15
Registration date : 2008-04-07

PostSubject: Re: Fashion....   Tue Apr 08, 2008 8:21 pm

bior hanyut dibawak arus deras...
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
avatar

Number of posts : 36
Registration date : 2008-04-03

PostSubject: Re: Fashion....   Wed Apr 09, 2008 9:16 am

tsunami pun ok gak..
Back to top Go down
View user profile http://remaja.societyforum.net
mujaheed
PMR
PMR


Number of posts : 12
Registration date : 2008-04-03

PostSubject: Re: Fashion....   Fri Apr 11, 2008 6:35 pm

kadang2 bila mc pon pon tepon tnya itu ini....last2 switch off jer hp tu...padan muke bos.....hehhehehe.......pasal fesyen ni.....aku x berkira sgt.....pakai mana yang ada.....tp remaja skng ni kalo cite bab fesyen.....ngalahkan org barat dibuatnyer....

mujaheed : dunia ibarat roda (pinjam kata2 admin)....ada kala kita di atas kdgkala kita di bawah....so kena teruskan hidup walau 1001 dugaan yang mendatang....
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Fashion....   

Back to top Go down
 
Fashion....
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» The Clothing and Fashion of Mai-HiME/Otome
» Malaysia Islamic Fashion Festival
» Old Fashion Circle Quilt
» Challenge 2: Ant's Sticker and Rub-on Ch!!
» Miller's Costume Jewelry by Judith Miller

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
remaja :: Mesyuarat Tingkap-
Jump to: